Zoeken naar ben jij

Uw zoekactie voor ben jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot op zoek 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile spontane Open-minded (amateur) vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hoi, ben jij een leuke geile spontane Open-minded vrouw? Kan jij ontvangen in Aalst of hele korte regio van Aalst, erembodegem, hofstade, Moorsel,..? Hou je van lekkere sex en wil je hier ook voor betaald worden? Dan zoek ik jou. In eerste instantie ben ik op zoek voor deze avond en/of nacht. Volgende week overdag en ook avond/nacht ook mogelijk. Ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook extra info van wat kan en niet voor jou en uiteraard ook extra info over je prijs/prijzen. Ben 200% no fake en real en discreet. Idem ook gevraagd. Wie weet tot snel x  
Puur genot 37 jaar Antwerpen - Balen
Geile seks
hey daar, wie heeft er zin om toe te kijken hoe ik mijn vriend laat genieten en hij mij? Het is ook mogelijk dat ik jou laat genieten terwijl mijn vriend toekijkt en zich aftrekt. Mogelijkheden zijn pijpen, beffen, vingeren en seks in verschillende standjes. Enkel kussen doe ik niet en geen anaal of pijnigen. Seks met condoom is 200€, zonder condoom is 280€. Toekijken is 100€. ik ben een vrouw van 37 (mijn vriend is 30 jaar), heb bruin halflang en bruine ogen, 1m56 en een beetje volslank, maar niet dik, gewoon de rondingen op de juiste plaats ;-). Mocht je interesse hebben, laat gerust iets weten met een beschrijving van jezelf en een foto, dan stuur ik er één van mij terug. tot snel.  

Geile seks
Ronald 62 jaar Antwerpen - Geel
Verdien euros met uw gevuld kutje of kontje
Ik zoek een vrouw (18-45), Europees maar graag ook Arabisch voor mijn fetish. Ik betaal om zaad te likken, ook anoniem. Bv. Uw vriend of andere man spuit u smorgens voor hij naar werk gaat nog eens goed vol. ik wacht buiten, als hij weg is last je me binnen en open je benen om mij je gevuld kutje of kontje te laten likken. Wacht ook graag ergens buiten terwijl jij gebukt door je vriend wordt gepaald en gevuld. Als hij dan weg gaat kom ik en lik je kontje of kutje gevuld met zijn zaad leeg. Varianten zijn ook mogelijk en natuurlijk ook jou fantasieen. Enkel wel voorwaarde dat je vers gevuld was. Kan ook meerdere ladingen. Dogging girls ook zeer welkom. Ook mogelijk is dat ik je vriend pijp als jij toekijkt, of je rukt hem in mijn mond leeg. Graag ook ben ik je onderdanige cuck. Ik zoek huisvrouwen, studentjes, amateurtjes, zakenvrouwen (onder uw bureau), bare hoertjes, professionelen, enz...enkel meerderjarig. Ik betaal ervoor, bedrag kunnen we afspreken.  
Robbie 51 jaar Limburg - Genk
Vrouw gezocht die van aanpakken weet
Ben 47-jarige man die graag eens een avontuurtje zou beleven. Ben jij die jonge vrouw/meisje die mijn fantasie werkelijk kan doen worden? Ben bereid om hoge vergoeding te betalen voor correcte servvice.  
Ben 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Amateur dame of studente gezocht
38 jarige man afkomstig van de Kempen is opzoek naar dame / studente die het leuk vindt om mannen te ontvangen en er graag een centje mee verdiend. Ben niet opzoek naar een pro-dame, ook niemand die zotte prijzen hanteert. Indien er een klik is zou ik dit liefst op regelmatige basis willen doen. Ben niet-roker, normaal gebouwd en normaal geschapen. Zoek geen extremen, gewoon passionele seks waar beide personen hoogtepunt(en) kunnen beleven. Discretie en hygiëne gewenst. Indien interesse reageer dan met foto + prijs die je in gedachte hebt.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een leuke huisvrouwtje
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed en wereldwijs. Ik zoek een leuke dame voor een uurtje normale sex. Geen extremiteiten of andere eigenaardigheden. Ik zoek een leuke ontspannende date. Intiem is altijd met.  
Geknipte hengst 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaadloze paal voor geile poes
Hallo, zoals mijn naam laat vermoeden ben ik een via vasectomie onvruchtbaar gemaakte man die een liefst langdurige vriendschap zoekt met vrouw of koppel waarbij de man ook gesteriliseerd werd. Een singel meid die de contraceptie aan man toevertrouwt ook welkom. Vermits ik enorm kick op stoeien met vruchtbare vrouw is dit voor mij een pluspunt. Ben jij dame jonger dan 40 die voldoet aan deze eis of dit wil doen al dan niet met medeweten partner. Stel je hygiene, discretie en respect op prijs en wil je graag wat extra budget voir je gezin of jezelf? Dan lees ik graag uw reactie met uw persoonsbeschrijving en verwachtingen.  
A bit of fun 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile meid voor slippertje gezocht!
Hey ik ben op.zoek naar een knappe meid voor spannend slippertje uiteraard mooie vergoeding voorzien iets voor jou? Stuur me snel om concreet af te spreken regio geen belang ! Hopelijk tot snel !!  
Geile milf 44 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem 0470082936
Ben lekker geil
Wie staat er ook lekker geil? Kom je me neuken sebiet ? Of ergens anders dit weekend? Cuckold, trio of 1op1. Bare opties voor de juiste prijs xx  

Ben lekker geil
Dirk 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek een grote vrouw
ik val op grote vrouwen. Dit is eigenlijk altijd zo geweest. Zelf ben ik ongeveer 1m79 , normaal gebouwd, vijftiger, niet onknap, verzorgd. ik zoek een vrouw die minstens even groot is en bij voorkeur groter. Ben benieuwd. groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10